dilluns, de gener 09, 2006

L´ÚLTIMA POSTAL

Estimats bloggers:

Desitjo que tots hàgiu passat un bon nadal, una bona entrada en aquest 2006 que ens espera, una plàcida nit de reis i un joiós despertar al costat de la gent que us estima i els seus presents. De debò, de tot cor, ha estat un plaer compartir coses amb vosaltres, perquè no experiències nadalenques?


Avui vinc a portar-vos una postal nadalenca l´ultima postal que rebré aquest any. La postal no parla de joia, ni de felicitat, ni de roscons i torrons, de vi dolç ni confits... La postal que us presento és la realitat. Tal com és, sense censures. La postal d´avui només demana una cosa al nou any:


QUE EL MÓN CANVI


"Millones de miles de millones de alambres

de verjas de papeles y de ofensas
de uniformes de fronteras de banderas
y demás mierdas"




"Solo la gente como tu, la desahuciada,
sabe del peligro de la jugada

serás uno mas de los miles que
se lleva cualquier plaga

no de mosquitos sino de mosquetones
de machetes y de hachas

de calaveras blancas
de hambre y de miseria"









"Te han parido al otro lado de la raya
en esa parte que no hay nada

por que después del saqueo se aplica
la ley de tierra quemada"




Fins quan ho podràs suportar?




REVOLUTION and THOUGHT

2 comentaris:

Diògenes ha dit...

Hola, Heràclit:

Perfecta síntesi gràfica del patiment del nostre món, un planeta governat per ineptes. Bush és la representació de l'estupidesa contra la qual hem de lluitar.

REVOLUTION UND DENKEN

Anònim ha dit...

Bé, crec que és fàcil quedar-se sense paraules després de veure aquestes imatges perquè, encara que tots sabem que existeixen, moltes vegades tanquem els ulls a la realitat.Què podem fer davant d'un món corrumput per l'avaricia i l'egoïsme? Potser és hora que deixem de negar la realitat i ens enfrontem al dolor, que ens acostem a aquells qui rebutjem i que, entre tots, intentem millorar el nostre món. Molts diràn que això no és possible, però jo encara crec que un altre món és possible. Espero que el nostre pensament també ens empenyi actuar perquè, realment, el món ho necessita.
Revolució i pensament
<>TaLs<>