dissabte, de desembre 31, 2005

PEDRA FILOSOFANT



Censures, estafes, el dia a dia de qui talla el bacallà. Jocs de mans dels poderosos, jocs de triler on els treballadors no som res més que la piloteta que maregen.

Felicitacions nadalenques, christmas yankees en forma de tocada de collons. El company pedra filosofant ho pateix en la seva pròpia persona i ho explica al seu bloc.
Jo vaig descobrir-ho mirant el webloc de creació filosòfica... De veritat que se´m van eriçar els pèls del braç quan ho vaig llegir. Us linkejo el post del company Pedra AQUÍ.

Estem amb tu, company. Al Nadal també toca dir això de REVOLUCIÓ I PENSAMENT!

2 comentaris:

Pedra Lletraferida ha dit...

Ejem... Bé doncs, ja està tot dit, no?. I em va dir un mestre que si no saps què dir, millor que no diguis res. O ja ho diré un altre dia, quan me'n surti d'aquesta.
Això sí: Gràcies a tots i per endavant pel suport rebut per tots els mitjans. El futur el podrem canviar si, com ara, i com a mínim, ens adonem de què va la "jugada" des d'un començament.
Ostres, i sort que no sabia què dir...
Bon any, Revolució i Pensament!
(Censuradors, tremoleu!)

Diògenes ha dit...

Ens hem d'unir tots i crear un moviment transnacional anomenat "Revolució i pensament" ("Revolution and thought") per acabar amb les censures i les manipulacions dels Bush, Blair o Aznar de torn. Un moviment contra l'estupidesa!