divendres, de juliol 15, 2005

CLIENTS

Per qué, amics bloggers, som tan pesats quan esdevenim clients? Per què ens atemoreix, de sobremanera, la inmensitat dels grans magatzems? Els nostres estimadissims grans magatzems, els nostres fills, allò que nosaltres em creat.
El consum pel consum, la vilesa del comprar, la realitat esfereïdora del consumidor compulsiu, la inmensitat, la buidor plena de productes, la soledat del comprador... LA POR.

Ens fan tanta por els grans magatzems que ni tan sols busquem el nostre producte, entrem i directament preguntem. Preguntem per simple fet de preguntar, per que ens diguin que tot rau al mateix lloc que ahir, que tot té el mateix preu que fa unes poques hores i esque quan som clients som els amos, som poderosos i... ...EXIGIM.
EXIGIM que les coses siguim com nosaltres vulguem, exigim que el treballador esdevingui un esclau al nostre servei, car, nosaltres som.... ...C L I E N T S!!!!!!!
Els "cul-cardats" dels treballadors ho hem de sapiguer tot, però vigila company! , no ho hem de sapiguer tot de veritat, hem de sapiguer el que els clients volen que faci el producte...

Perqué es tan dificil girar l´esquena a la lógica i al sentit comú quan un se suposa aprenent a filòsof, cercador inconsumible del més bell dels sabers?


Sí companys, he tingut una jornada de treball fastigosa!...

5 comentaris:

Diògenes ha dit...

Felicitats pel post, amic d'Efes. El client no sempre té la raó, però el venedor ha d'actuar com si la tingués, amb bona cara davant les adversitats. El client, que repassa els productes-ben-col·locats-per-ser-posseïts,
exorcitza la seva mediocritat a través del món d'objectes que li són lliurats, i ja no es pertany a si mateix, sinó a l'objecte. L'"Entfremdung" hegelianomarxiana torna amb tota la seva força.

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Good design!
[url=http://knoltyhe.com/zbkn/kxqx.html]My homepage[/url] | [url=http://hvdcnbag.com/oqzc/gzbg.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Well done!
http://knoltyhe.com/zbkn/kxqx.html | http://pmaynqhd.com/dfbj/bgeg.html