dijous, d’abril 28, 2005

KANT ENVIA E-MAILS

Saluts estimats amics.

Doncs si, heu llegit bé el títol del post. L´altre dia vaig rebre el següent e-mail i em va fer bastanta gràcia:

De: Emmanuel Kant

Enviado el : martes, 26 de abril de 2005 12:08:31

Asunto: monet te busca

Agencia Monet solicita: modelos, edecanes, hostes, demoedecanes y animadoras para eventos culturales, expos, campañas publicitarias, pasarelas, presentaciones de empresarios, directivos y ejecutivos de alto nivel.

Si eres mujer entre 16 y 30 años, mides más de 1.65 sin zapatos, eres delgada, tienes carisma y te interesan las relaciones públicas en un núcleo de alto nivel... ésta es tu oportunidad.

Si eres hombre entre 18 y 35 años, mides más de 1.75 sin zapatos, con cuerpo atlético, tienes carisma y te interesan las relaciones públicas en un núcleo de alto nivel... ésta es tu oportunidad.

Para solicitar cita de casting es importante enviar nombre completo, fecha de nacimiento, ciudad de residencia, teléfonos de contacto y fotos de cuerpo completo donde se aprecie totalmente, sin maquillaje y sin tatuajes en zonas visibles. Comunícate al: 5539-95-95 / 04455-12-41-58-76 con Emmanuel Kant.
Si conoces a alguien que reuna ésta carecterísticas te agradeceremos reenviarle este mail.


Jo m´imaginava al geperut de Kant allà, mirant pel carrer a veure si veya a gent que "
reuna ésta(s) carecterísticas" mentres anava pensant imperatius categòrics....

Em va fer molta gràcia i em va sobtar al veure el mail. Que hi hagi un pallo que es digui així (tot que no sigui Immanuel, sinó Emmanuel...) és fort. Al llegir el mail doncs ja em va entrar una mica de ràbia al cos al veure que era per un tema un xic superficial, pero bueno.

Saluts i a reveure!

3 comentaris:

Diògenes ha dit...

M'imagino el vell Manel sortint de casa seva a la recerca de nois i noies de les característiques ressenyades, renegant de l'imperatiu categòric i deixant-se endur per les inclinacions empíriques, seu d'imperatius hipotètics i d'un obrar interessat. En el ciberespai, que és una mena d'espai angèlic, Kant s'ha transmutat i ha decidit enviar el deure moral a pastar fang. "És fenomenal", corre dient amb una torxa encesa a la mà mentre els seus veïns ja no poden sincronitzar el rellotge.

Buk ha dit...

Jajaja... En qualsevol moment apareixerà un Jean-Paul Sartre en el msn buscant noia amb qui compartir nàuseas...jajajaja

Erika ha dit...

Como puedo mandar un mail a Emanuel Kan para lo de la agencia monet... soy modelo