divendres, d’abril 22, 2005

AVANÇATS
"Cal que creem una nova societat, basada en el respecte humà i no en el culte diví; en la igualtat, i no en la autoritat. En la fraternitat i no en la explotació. Per arribar a ella, no hi ha més que un mitjà: la destrucció de totes les institucions de la desigualtat social, la fundació de la igualtat econòmica i social de tot el món. Sobre aquesta base s´elevarà la llibertat i la moralitat i es construïrà l´humanitat solidària".

M. Bakunin (1814 - 1876)

El govern accepta el matrimoni i l´adopció de fills per part dels homosexuals i ve l´esglesia a dir que són "radicalmente injustos" y "perjudiciales para el bien común".

S´emparan en dir què l´Estat Espanyol destrueix la familia. S´agafan a ella com una puça a un gos i no se n´adonen de que la familia és quelcom unicament cultural.

A veure que opineu vosaltres!
1 comentari:

Imagine ha dit...

Jesucrist en va ser un fervent socialitzador de les masses, i això no ho haurien d'oblidar els purpurats dogmatitzants i panxuts. Ho he cregut sempre. S'ha de socialitzar aquest món, s'ha de repartir la riquesa i els béns, o ens anem tots plegats a norris. Tres quarts del mateix amb la intolerància, l'obscurantisme i el secretisme renascut a Roma en aquests dies de conclave. Si segueixent atiant la foguera dels infidels, ens acabarem cremant els uns als altres. I ni són l'Inquisició ni som a l'Edat Mitja, ni permetrem que ens facin la vida impossible amb les seva dictadura religiosa. El "pastor alemany" comença a fotre dentellades, i potser l'haurem de vacunar contra la ràbia.