dissabte, de desembre 23, 2006

Tu ets la persona de l'any



Tu ets la persona de l'any. Tu, que et connectes diàriament per compartir recursos amb els teus companys invisibles d'internet. Tu, que enregistres els moments de glòria i els col·loques en un node del ciberespai. Tu, que escrius com ningú i publiques sense el filtre dels poderosos. Tu, que fas periodisme sense ser un esclau dels grans grups mediàtics. Tu, que has obert un blog per ensenyar i ofereixes el teu espai als aprenents de filòsofs. Tu, que et tornes boig per les noves tecnologies i ajudes els altres a gaudir amb els teus avenços. Tu, que ets un llibertari i penses que no cal pagar pel coneixement, que el lliure accés és la divisa de la xarxa. Tu, que somies amb la independència de Catalunya i discuteixes en peu d'igualtat amb aquells que estimen l'actual statu quo. Tu, que ets un bon amic i deixes la teva música i les teves pel·lícules a altres bons amics que fan el mateix, és a dir, pujar-les i baixar-les. Tu, que has après a fer l'amor espiritualment amb un preservatiu brodat d'impulsos elèctrics. Tu, que estudies a la universitat des de la asincronia. Tu, que alimentes la gran esfera aracnoide amb els teus judicis sobre la nova era. Tu, que has contribuït decisivament a la Il·lustració del segle XXI.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies, Diògenes, per les floretes! Un gran post. Una molt bona feina amb els enllaços.

Diògenes ha dit...

Continua, Toni, fent bona literatura a la blogosfera.

Bon Nadal!

Pol G.G ha dit...

De part del que somia en la independència de Catalunya, felicitats pel blog, li he estat donant un cop d´ull i realment és molt interessant. Sobretot el post de Utopia dialògica (III) on es parla d´independéncia.

Ara, jo no crec que la independéncia sigui basicament una cosa "dels joves", potser fa 10-15 anys era així pero ara ja no.

Pedra Lletraferida ha dit...

Amics i bloguers Diògenes i Heràclit: (potser) de resultes del premi aquest del "Time" -és broma!- he decidit re-començar de nou el blog que vaig tancar fa uns mesos. Petits canvis, una passada del drap de la pols, et voilà!.
Sigueu-hi benvinguts de nou. Us hi espero ben aviat. Us he posat un accés directe a la vostra casa, i enrecordeu-vos també de canviar-ne l'accés i el nom.
Gràcies!. Ens llegim!
("La Pedra..." coming soon!).

Diògenes ha dit...

Ben trobat, Pedra! I feliç 2007! Ens veiem a casa teva o a casa meva, on tu vulguis.

Roberto Iza Valdés ha dit...

Parabéns