divendres, d’abril 29, 2005

LA PAU PERPÈTUA

Mira què bé! En el constant avenç de l´home cap al mico això havia d´arribar:

"El gobernador de Florida da licencia a los ciudadanos a disparar en las calles si se sienten amenazados"

Molt bé, molt bé! El món cada cop millor. Ara els nens de l´escola es barallen per ser "Billy el niño", ja ningú s´atreveix a demanar-li un mos d´entrepà a cap altre nen, a deixar d´escollir al "dolentot" a l´hora de jugar a "baseball" perqué clar... A veure si l´estare fent "bulling" i se sentirà amenaçat...
I a la feina? Ja no hi ha "mobbing" ni res de res... ara si et volen fer fora, un dia "et tornaras agresiu" i llavors tothom es defensarà... S´ha acabat queixar-te perqué el venedor et dóna malament el canvi, s´ha acabat trepitjar algú al carrer sense voler.... Ara, que em puc defensar amb una pistola, tothom es atacant; sobretot aquell veí que em cau tan malament...


"Amb el concepte de dret de gents com un dret "per a la guerra", proìament, no pensem res" Immanuel Kant, La pau perpètua.


dijous, d’abril 28, 2005

KANT ENVIA E-MAILS

Saluts estimats amics.

Doncs si, heu llegit bé el títol del post. L´altre dia vaig rebre el següent e-mail i em va fer bastanta gràcia:

De: Emmanuel Kant

Enviado el : martes, 26 de abril de 2005 12:08:31

Asunto: monet te busca

Agencia Monet solicita: modelos, edecanes, hostes, demoedecanes y animadoras para eventos culturales, expos, campañas publicitarias, pasarelas, presentaciones de empresarios, directivos y ejecutivos de alto nivel.

Si eres mujer entre 16 y 30 años, mides más de 1.65 sin zapatos, eres delgada, tienes carisma y te interesan las relaciones públicas en un núcleo de alto nivel... ésta es tu oportunidad.

Si eres hombre entre 18 y 35 años, mides más de 1.75 sin zapatos, con cuerpo atlético, tienes carisma y te interesan las relaciones públicas en un núcleo de alto nivel... ésta es tu oportunidad.

Para solicitar cita de casting es importante enviar nombre completo, fecha de nacimiento, ciudad de residencia, teléfonos de contacto y fotos de cuerpo completo donde se aprecie totalmente, sin maquillaje y sin tatuajes en zonas visibles. Comunícate al: 5539-95-95 / 04455-12-41-58-76 con Emmanuel Kant.
Si conoces a alguien que reuna ésta carecterísticas te agradeceremos reenviarle este mail.


Jo m´imaginava al geperut de Kant allà, mirant pel carrer a veure si veya a gent que "
reuna ésta(s) carecterísticas" mentres anava pensant imperatius categòrics....

Em va fer molta gràcia i em va sobtar al veure el mail. Que hi hagi un pallo que es digui així (tot que no sigui Immanuel, sinó Emmanuel...) és fort. Al llegir el mail doncs ja em va entrar una mica de ràbia al cos al veure que era per un tema un xic superficial, pero bueno.

Saluts i a reveure!

dilluns, d’abril 25, 2005

Reformes educatives

Les notícies que ens arriben de la LOE, la llei que ha de modificar per enèsim cop el sistema educatiu, no són gens positives, i mostren la incompetència innata dels socialistes per reformar l'ensenyament d'una manera decent. Després del nyap de la LOGSE, que propugnava la igualtat a la baixa i que se centrava en una concepció pedagògica ja superada, i dels intents del PP per tornar a la Formación del Espíritu Nacional i a la revàlida -a més dels impresentables itineraris- teníem l'esperança que el govern Zapatero endegués un projecte coherent per enfocar l'educació del segle XXI. El que ens temíem ja ha succeït: l'ombra de la LOGSE és allargada i el seu esperit encara ens martiritza. Disminució d'assignatures, menys exigència acadèmica per superar curs, la tecnologia que incomprensiblement desapareix com a matèria obligatòria (només ho serà en un curs de l'ESO), la Filosofia que sembla ser que ja no serà obligatòria per a totes les modalitats del batxillerat, l'Educació Plàstica que és menyspreada un cop més... fins al punt que avui, al Telenotícies, un professor ha arribat a declarar que als alumnes l'únic que els dirà el nom Michelangelo a partir d'ara serà el d'una de les Tortugues Ninja. I no diguem ja Kant, que serà confós amb Kahn, porter del Bayern. El capoll de la rosa socialista no els deixa veure el bosc de la realitat. Ignorants...

diumenge, d’abril 24, 2005

SANT JORDI 05' , aventures a la Rambla

Salut!

Avui ha sigut l´especial día de Sant Jordi. S´ha parlat mil cops de la bellesa de les flors al carrer, de l´empenta a la cultura i del "civisme català".

Jo, com a català de carrer, he anat avui a la Rambla. Tot baixant, a qué no sabeu a qui m´he trobat?

Doncs si, al Joan Saura. M´he acostat a veure que feia, i res. No feia res (¡!) la gent pasava pel seu costat com si fos un estaquirot plantat al mig de la Rambla, com si fós un d´aquest performance que s´estan quieeeeeeeeeets... M´he acostat a donar-li la mà i m´ha dit que com em deia. M´ho a preguntat a mi i a la meva companya. Ens ha preguntat si ens agradava Sant Jordi i ens ha dit que "conservem" els noms, que eren molt macos. JA ESTÀ. Quin home, quina tranquilitat, quina calma.... Quina falta de do de paraula!!! Nosaltres l´anavem dient coses esperan, fins i tot, que ens digués quelcom compromés (o no, és igual!) i no, es veu que feia festa.

Després he estat pensant i sembla que en Joan Saura ha passat com desapercebut a la Generalitat no? No ha destacat gaire, ni se n´ha sentit parlar d´ell no?
No se que en pensareu vosaltres, ja em direu el què.

A reveure!


divendres, d’abril 22, 2005

AVANÇATS




"Cal que creem una nova societat, basada en el respecte humà i no en el culte diví; en la igualtat, i no en la autoritat. En la fraternitat i no en la explotació. Per arribar a ella, no hi ha més que un mitjà: la destrucció de totes les institucions de la desigualtat social, la fundació de la igualtat econòmica i social de tot el món. Sobre aquesta base s´elevarà la llibertat i la moralitat i es construïrà l´humanitat solidària".

M. Bakunin (1814 - 1876)

El govern accepta el matrimoni i l´adopció de fills per part dels homosexuals i ve l´esglesia a dir que són "radicalmente injustos" y "perjudiciales para el bien común".

S´emparan en dir què l´Estat Espanyol destrueix la familia. S´agafan a ella com una puça a un gos i no se n´adonen de que la familia és quelcom unicament cultural.

A veure que opineu vosaltres!




dimecres, d’abril 20, 2005

Blogeria

Escric en aquest espai que, com una capsa buida, espera els caràcters i desitja veure'ls reunits i volant cap al ciberespai, aquest entorn en el qual les construccions intel·lectuals de la humanitat s'apleguen i poden ser observades asincrònicament. Des del meu enclavament local contemplo com el bloc es basteix a partir de materials heterogenis. Heràclit i jo teixim pensaments que esdevenen bits d'informació i que penetren en la xarxa digital des de la seva nuesa de zeros i uns l'un rere l'altre. El bloc es vesteix de disseny, una plantilla de Blogger triada per aquesta fita, i presenta les seves entrades o posts com a fragments indiscernibles. Acabades i inconcluses alhora, les entrades s'ofereixen als usuaris per a ser interpretades i interpel·lades. Els dobles virtuals d'éssers de carn i ossos flueixen pels camins nodals i fixen llurs àncores ací i allà, hipervincles agosarats que conquereixen els illots de la teranyina global. Els folls de la blogosfera criden, enmig d'impulsos elèctrics, "Cerco Déu! Cerco Déu!", i es deleixen per una resposta que s'esmuny. Els camins bloguístics són inescrutables.

EL BLOC

Gràcies a tots per inaugurar aquest bloc amb les vostres respostes.

"Quan s´escolta, no a mi, sinó a la Raó, es sabi aseverar que totes les coses són una".

No hi ha bloc sense vosaltres!

Fins aviat!

dimarts, d’abril 19, 2005

L´HOME


"L´home a la nit encen una llum per a ell mateix, quan, al morir, s´han apagat els seus ulls; essent viu toca al mort, al dormir, quan s´han tancat els seus ulls; despert toca al que dorm"

Somiava sovint, al visitar els altres blocs, en el sentiment que és té al tenir un de propi i poder dir "la meva", conduir els temes com conduïen les Helíades al viatger de Parmènides. Ara el somni s´ha fet realitat. Ara, només em calen les vostres respostes,

us espero somiant.

diumenge, d’abril 17, 2005

Inauguració


Quedeu convidats al nostre bloc cooperatiu amb unes pastetes per celebrar-ho. Podeu entrar, tot i que és una mica fosc, sens dubte per les idees abismals que s'hi amaguen. L'ésser i el bloc és l'anunci d'una nova metafísica, la metafísica blogològica, on l'ésser-hi es manifesta per la seva inserció ontològica en el bloc ciberespacial. L'ésser humà del tercer mil·lenni és fragmentari, es desintegra en mil bocins que, com a posts, ofereixen un punt de vista de la nostra ment complexa. El meu company i jo serem els autors d'aquesta creació miscel·lània. No dubteu a visitar-nos. I preneu de les pastes, que són per a vosaltres!