dilluns, d’octubre 24, 2005

ESTIMATS REYS D´ORIENT...



Com que aquest any he fet molt de bulling vull que em porteu els següents ninos:

-Per al meu germà que sempre es chiva vull el Geyperman "cuerpo especial de infiltración".

- Per a mi vull el Geyperman "LEGIONARIO" i el "OPERACIONES ESPECIALES LEGIONARIO".



GEYPERMAN - CUERPO ESPECIAL DE INFILTRACION Se encarga de la búsqueda, control, seguimiento y obtención de información de los objetivos y personas que les son asignados en zonas hostiles.
Utiliza un completo equipo para llevar a cabo todas sus misiones de espionaje.

(Pregunto: Això que porta al coll és un palestí?)


Si si companys, no m´invento res, podeu visitar, si voleu, la pàgina dels Geyperman. Aquests ninos son super autentics, no només perqué hagin recreat els braços de "maquinavajeros" de "los novios de la muerte" (vindran de fàbrica amb el tatuatge?), tampoc perque vinguin amb "la cabra", amb totes les armes oficials... No, amics no. El millor és això:



Si! aquest nino super armat és.... TACHÁN!

GEYPERMAN TROPAS DE LA PAZ Las tropas de la paz es el nombre que reciben los Cuerpos Especiales de los Geyperman, encargados de garantizarla paz, el cumplimiento de los derechos humanos y el acceso a la ayuda humanitaria en las zonas en conflicto. Están especialmente preparados para proteger a la población, vigilar las vías de comunicación, la llegada de suministros y colaborar en las tareas de reconstrucción. Mantienen una gran preparación física y técnica que les permite desenvolverse en todo tipo de terrenos y ante las condiciones climáticas más adversas.

Quins collons!

REVOLUCIÓ I PENSAMENT!

9 comentaris:

Nikochan ha dit...

¡JO TINC EL GEYPERMAN LEGIONARIO! ¡MOLA!

Diògenes ha dit...

Ei, quan era petit jo jugava amb els Geyperman i m'ho passava bomba i representaven soldats i duien armes i eren violents... i jo sempre he estat una persona pacífica. Crec que són més perillosos psicològicament molts jocs de la PS2 que no pas aquests ninots inofensius, tot i que el de la Benemérita és realment impresentable. Novetat per a la campanya de Reis: el Geyperman Bono.

Diògenes ha dit...

Per cert, ben trobat, amic revolucionari!!

Heràclit ha dit...

Jo no dic que els nens es vagin a tornar violents sinó que de petits aquests ninos poden arribar a representar herois i us imagineu el dinar de nadal?

- Mi hijo quiere ser legionario! le a pedido a la abuela que le cosa una borla en la gorra del miky...

No sé, el nino "legionario" em sembla vomitiu, com bé a dit el meu company també existeix el guardia civil, a aquest ja ni el nomeno.

El que també em sembla increible, per la paradoxa que suposa, és el de les forces de pau.

El tema del bulling només l´he mencionat perqué, al meu parer, un pare que regali un nino "legionario" els ha de tenir quadrats. ("Mira mi niño que chulo, tiene a todos los del colegio a ralla...).

Pedra Lletraferida ha dit...

Ostres, ostres, ostres... Algú (recargolat) sap si hi ha connexió entre tot aquest catàleg de joguines "made in Bi-bi-bi-zak" i el que ens enviaran a Catalunya si no fem bondat?. No sé tú, però "el de la paz" -precisamente tú, muchacho- em fot una por!... ;-)

Nikochan ha dit...

Jo estic orgullós del meu Geyperman legionario, especialment de la cabra. Amb poques hores ha estat capaç de derrotar tres pokémons (dos d'aigua i un de foc, per ser més exactes). A més, la joguina en qüestió demostra tenir pretensions pedagògiques, atès que inclou informació sobre la Legión: "Su participación y trabajo en numerosas operaciones de paz les ha supuesto el reconocimiento de la comunidad nacional e internacional". El valor de la pau és el que preval, com veieu.

Em pregunto quan sortirà el Geipermà Casteller.

Joaquim ha dit...

Aviat els soldats de veritat, no els de joguina, es dedicaran a fer les cavalcades de Reis i els Pastorets.
Si són "uns angels" ...i a més a més, només moren a les pel.licules, que són molt exagerats.
M'agraden aquestes noves ONG per la Pau. Si més no van "tocats i posats"

Unknown ha dit...

Your page loaded really quick for all the content and images I'm impressed

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.