dissabte, de gener 20, 2007

"LA AMIGA"

Heu tingut alguna vegada un amic resultón? Sí, home. Un d'aquests amics que cada nit que surt triomfa, un payo guapo que sap ballar i és fa el rey de la pista en un moment? Jo tinc un amic així. Me l'estimo molt, som molt amics i el payo sembla que s'hagi proposat que em surti “un rollete” alguna nit. La qüestió que ell es munta funciona així: coneix a una tia amb amiga, obviament la maca per a ell, si hi ha sort l'amiga és força maca. Presentacions (escolta bé el nom i no l'oblidis durant tota la nit), balla (si en saps), fes preguntes sense atabalar, descobreix que la tia no té res a veure amb tu (de fet qui no pinta res allà ets tu. No coneixes la música, tu no balles i no tens ganes de fer preguntes!) però continues perquè el teu amic ja està petonejant-se amb la noia i la amiga no es pot quedar sola i tirada... La situació no s'agafa per enlloc. Proves de reflotar-la de cent mil maneres, l'amiga s'esforça en donar oportunitats, jo no estic massa flamenc, que no tinc ganes vaja. Qui pot tenir ganes d'aquest plan? Coneixes a una noia en una discoteca, petons i com a máxim un polvet ràpid al cotxe o una menjada al carrer. Jo passo, a mi m'agrada cardar a casa. Tranquil, com déu mana (bueno... això de com déu mana...). Finalment la nena s'adona que no entrés al joc i et proposa marxar. Final de la nit, l'acompanyes a casa i t'hi acomiades. Son les tres. Quina merda de nit, agafo i me'n vaig al bar de sempre. Allà em coneixen. Entro i una mitjana freda ja m'espera a la barra. Aquest plan si que em mola.

5 comentaris:

Pedra Lletraferida ha dit...

Heràclit: Ara ja no -que ja farà aviat 20 anys que n'estic feliçment compromès- però en l'època en que no ho estava, era dels teus. Res de pim-pam, aquí t'agafo, aquí et mato. Siguem seriosos!. Les coses bones de la vida s'han de gaudir amb temps, delicadesa, i bon ambient... ;)
Encara n'hi han que se'n estàn fent creus de totes les mides amb la de vegades que vaig tindre els sants nassos de refusar autèntiques deeses helèniques.
Digueu-me passarell!... ;)
Ens llegim!
P.S.: He posat un enllaç al teu blog des del meu (nou i resucitat).
De res!.

Heràclit ha dit...

Retornada Pedra,

mercès pel teu comentari.

Ens llegim!

Diògenes ha dit...

Gràcies per l'enllaç, Pedra!

Pedra Lletraferida ha dit...

Canviant de tema de conversa, i retornant als vells temps per la UdG: Me'n podeu fer 5 o 10 cèntims d'euru de com us va la carrera? D'ençà l'últim cop que ens vam trobar que no en sé res, i la veritat, m'agradaria sapiguer com us va tot per allà.
Salutacions cordials per a tothom de la meua part!

Anònim ha dit...

Hommmmeeee!!!
M'acaves de salvar la vida, encara queden nois aixi?
No pot ser, no m'ho puc creure...
Ultimament només hi ha noiets com el teu amic i es clar molt guapos, molt guapos però que... per un polvo?
Ens estem tornant massa moderns.
En fi, gràcies m'has alegrat el dia :)