dilluns, de setembre 26, 2005

Ésser o bloc

Que difícil és bloguejar quan l’ésser t’empeny fora del món online. Que complicat és trobar un moment quan l’ocupació fagocita el temps destinat a les tasques bloguístiques i malmet la regularitat del post. Característica fonamental de les bitàcoles: cal actualitzar-les periòdicament per evitar que esdevinguin fòssils virtuals oblidats en els prestatges cibernàutics. El nostre bloc, després del decàleg sobre el polític (l’idealista, a petició de Ramon Bassas, el tractarem en un altre solc del temps), ha fet vacances forçades. Els bloggers que actualitzen diàriament són admirables. Heràclit i un servidor ens hem vist obligats a parar per causes alienes a la nostra voluntat. Els compromisos reals inhabiliten tota inspiració. Però el retorn és inevitable. No ens podem banyar dos cops en un mateix riu, deia el company, i l’esdevenir és la millor teràpia per a l’estrès que il·lusòriament ens fa romandre en la desídia.

4 comentaris:

Joaquim ha dit...

Escolteu...parleu millor que els polítics. Bé... ja direu alguna cosa. No hi ha pressa.
Primer és lo primer.
Bona setmana

Imagine ha dit...

Companys Diògenes i Heràclit: tant si actualitzeu com si no, jo vaig fent, de tant en quant, una passejadeta per totes les bitàcoles amigues. Per tant, jo que la tinc deixada de la mà de déu, seré pacient i comprenssiu amb les vostres obligacions.

blogger1272 ha dit...

Not what I was searching for, but none the less and interesting blog here. Thanks for putting it up. I've enjoyed reading alot of the text here. I got you bookmarked for the future, I'll be back.

My site is a bit different, some think it's odd. I guess it's a matter how you look at it. I have a natural penis enlargement reviews related site. Most of the articles are on natural penis enlargement reviews.

Roberto Iza Valdes ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.