dimecres, de juny 22, 2005

JOVES I ADICCIONS

Saluts estimats bloggers,

Ja fa dies que hi penso sobre les adiccions brutals que tenim els joves d´avui dia. Miro al voltant i veig petits problemes en potencia. A la feina molts dels joves que hi treballen son adictes a coses tan "heavys" com la cocaína.

Suposo que aquells de vosaltres que treballeu de mestres estareu al corrent de que "la gran majoria" de gent jove "es fot un porret" de tant en quant o no només de tant en quant. Ja no parlem del tabac o de l´alcohol... L´un és el pà de cada día l´altre és el del cap de setmana...

Mica en mica el cannabis, "herba i hash" (també full, xocolata, costo...), s´ha estés d´una manera que els joves ja no l´interpreten com una droga, fer-se un canelu és d´allò més normal. Està molt a l´abast i a un preu competitiu.

Trec el tema perqué llegint el bloc de Creació filosòfica i els espais que l´autora dedica a saber allò que som, m´ha vingut al cap la pregunta de que si, els joves d´avui en dia, SOM ADICTES(¿?). Jo no tinc cap text pero espero que sapigueu entendre el que vull dir a través de les meves paraules.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig tractar el tema en el següent post:
http://creacio_filosofica.lamevaweb.info/post/910/21909


anna

Heràclit ha dit...

Merci pel teu comentari Anna, jo aqui em refereixo a les adiccions a subtàncies químiques dels joves, sobretot dels joves. no esqué pateixi pel futur i no em deixi viure-hi, jo soc massa epicuri XD, però si que penso que el motor del futur, els joves d´ara poden esdevenir uns éssers bastant tocats a causa d´aquestes adiccions...

Ja se sap que tot passa factura, no?